17 Şubat 2024 Cumartesi

VAKİT GAZETESİNE KINAMA ve YAHUDİ CESARET MADALYALI İSLÂM MÜCAHİDİ

<>[DipDalgasi:5586]<> Vakit Gazetesine Kınama
3 Ocak 2009 Cumartesi, 14:01
Kimden:
"cuneyt.itir@gmail.com"
Göndereni Kişiler'e ekle
Kime:
Undisclosed-Recipient@yahoo.com
Gönderenin Notu:Yobazlık/satılmışlık/hainlik/soysuzluk ve vicdansızlık örneklerini hepsini bir arada görebileceğiniz "süzme"ler gün geçtikçe çoğalıyor..

Vakit Gazetesine Kınama
3 Ocak 2009 Cumartesi





Ankara’da doğal gaz zehirlenmesi ile hayatlarını kaybeden gençlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum.



Doğal gaz hayatımıza girdi. Kullanımı, kontrolünde yol kat edebilmek gelir ile ilgili mevzu. %95’i alt gelir seviyesinde yaşayan ülkemizde, zenginliklerimiz yabancıların eline geçerken, gelirimizde adil dağıtımı beklemek hayal. Bu tür olaylar olduğunda uzmanlar yapmamız gerekenleri maddeliyor fakat kapının açıldığı yer para.



Ankara’daki olayda yetkililer diyor ki “Yanmamış doğalgazı tespit edebiliyoruz, yanmış monoksit hale gelmiş olan gaz için ölçüm yapamıyoruz.” Neden? Halka iki kat fazla satılan sayaçların parası ile niye alınmıyor o aletler?



İşte bu cevap, Ankara’daki facia ve gelecekte olacakların habercisi gibi. “Kervan yolda düzülür” anlayışı, yedi gencimizin hayatına mal olmuştur.



Vakit Gazetesi yılbaşı kutlamaları çerçevesinde, Dünya’da meydana gelen faciaları yazmış. Bilkentli gençlerde bu kategoride. Filistin’de kan gövdeyi götürürken, kutlamaları “yılbaşı çılgınlığı” olarak ele almış.



“İsrail’in Gazze’ye yönelik katliamına rağmen yılbaşını kutlayan duyarsız çevreler, çeşitli rezaletlerin yanı sıra facialara da sebep oldular” demişler.



Yılbaşı kutlaması yapanları dinsiz, imansız sınıfına sokmuşlar. Kendileri gibi olan dinli - imanlılar iktidarda. Ne yapıyorlar?



“İki Aşamalı” uyduruktan plan “İsrail’in beş aşamalı katliamını durdurabilecek mi?”



1 Ocak 2009’dan itibaren “Güvenlik konseyi Geçici üyeliği” Türkiye’de. Bu konuda bir girişimleri var mı?



Filistinliler için yapılacak şey nedir? İsrail’e yaptırım uygulamadır. Hemen her icraatının yanında olduğu AKP iktidarına bu konuda baskısı mevcut mu Vakit’in? Ya da AKP iktidarı İsrail için yaptırım uygulamayı düşünüyor mu? (AKP nin "bazı ileri gelenlerinin" "Yahudi kökenli" olduğu iddiasıyla KİTAP YAZAN bir yazar, mahkemesiz aylardır yatıyor!!)



Mademki Filistinlilerden yana olmalıyız (ki öyleyiz) AKP iktidarı geçmişte İsrail ile yapılan anlaşmalara niçin yenilerini ekliyor. ? Yakınlarda imzalanan 140 milyon dolarlık anlaşmaları niçin sür manşet yapmıyor Vakit Gazetesi?



“Ey Başbakan, O anlaşmayı feshet” niye demiyor.



Ceyhan boru hattının İsrail’i de kapsama alanına alması için, Erdoğan iktidarının attığı taklaları niye kaleme almıyor?



Bunlar hakkında tık yok ama ailelerin zorla okuttuğu 7 gence geldi mi karalıyorlar. Ailelerin perişan halinden de mi utanmıyorlar?



Yedi Genç yılbaşı gecesi toplandığı için, Allah razı gelmemiş. Bu iktidar 7. yıldır, tek başına görevde. O gençler AKP geldiğinde 10 yaşında idi. BOP eş başkanı olmayı biliyor, o gençler için ne yaptı iktidar?



Vakitçilerden razı mı Allah? Tecavüzcü - sapık yazarı nasıl savundukları hala hafızalarda.



“78 yaşındaki Hüseyin Üzmez’i korumak için takla atacaklar, 18 yaşındaki gençler yılbaşı kutladı” diye “cezalandırıldılar anlamındaki” satırlarla ibretlik ölüm hikayesi şekline getirilecek. “Yahudilerden cesaret nişanı alanlar”, İsrail ile yeni anlaşmalar yapan cezalandırılmayacak, “Yılbaşı gecesi” eğlenenler faciaya kurban gidecek.



Vakit Gazetesinin “Filistin” başta olmak üzere hayata dair konularda uyduruktan satırları bırakıp, “Müslüman’a” yakışır davranışlarını görmek isteriz.



Bunun için öncelikle “İslâmiyet’i kullanan” ruhban sınıfından çıkmaları gerekir. (Elbette gizli Yahudi veya Hıristiyan değillerse..)



* * *



Yahudi Cesaret Madalyalı İslâm Mücahidi



Yeni yılın ilk günü yazılanları sizin için taradım. 12’den vurduğu hedefi ile Yeniçağ Gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar’ın çok tartışılacak satırları:



“Adı: AJC (ABD Yahudi Kongresi)
1906’da New York’ta Yahudi bankerler tarafından kuruldu.
Misyonu: İsrail devletini kurmak ve Siyonizm’i dünyaya egemen kılmak.
Dünya Musevi Örgütleri’nin çatısı olan AJC sadece Siyonist önderlere layık gördüğü cesaret madalyasını kuruluşundan beri ilk kez bir Müslüman’a verdi.
Peki kim midir bu Müslüman?
Bütün gençliğini “Kahrolsun İsrail” diye bağırarak geçiren Recep Tayyip Erdoğan’dır. (Bu örneklerde görüldüğü gibi, Yahudilerin "kendilerini gizleme" örneklerinin liderleri rte ve a.g. değil midir?? insanın aklına gelmemesi imkansız: bunları iktidara taşıyan ve oy verenler de gizli Yahudiler mi? Kan çekiyor belki..)



*

2001 yılında, yani AKP’nin kuruluş aşamasında Abraham Foxman İstanbul’a gelmiş, Erdoğan ve Gül ile gizlice buluşarak Dünya Yahudi Cemaati’nin AKP’ye vereceği desteği taahhüt etmişti.



*

Bir insan hem Yahudi madalyalı hem de Hamas sevdalısı nasıl olabilir?



*

Yapılan açıklamaya göre Erdoğan Suriye, Ürdün ve Suudi Arabistan’a gidecek!
İyi de Gazze’yi bombalayanlar bunlar değil ki!
Katliamı durduracaksan ya İsrail’e ya da sevgili Hasan Demir’in dün yazdığı gibi ABD’ye gitmen gerekmiyor mu?


Öyleyse çıkılan bu sefer tamamen gösterişe, yani hamasete endeksli olmuyor mu?”

( Sabahattin Önkibar – Yeniçağ – 1.1.2009)



nevalkavcar@yahoo.com

Hiç yorum yok: