17 Şubat 2024 Cumartesi

Do you remember Fetullah?

Do you remember Fethullah

19-04-2009 03:28
Bu Fethullahçılara hayran olmamak elde değil! Adamlar tamamen esnek…Her deliğe girecek kadar kemiksiz.Kimi zaman solcu oluyorlar kimi zaman ümmetçi kimi zaman demokrat,kim görürse tabi.

Hem Müslümanlığı yaydıklarını iddia ederler hem de Müslüman kasabı Abd’de yaşar liderleri.Böyle tutarlı bir yapılanma işte!

Ergenekon tertibinde Türkan Saylan’ın gözaltına alınması karşısında zil takıp oynadılar bizim demokrat örgüt üyeleri.Ergenekon tertibinde Kemalistlerin baskı görmesi karşısında duydukları haz Fethullah’ın eğitim alanında ki rakiplerinden Çydd’nin zarar görmesiyle katlandı onlar için…Bilindiği üzere daha öncede Bedrettin Dalan’ın İSTEK vakfı baskıya maruz kalmıştı.Tesadüftür tabi bunlar!

İşin esas mide bulandırıcı kısmı ise Türkan Saylan’a saldırırken baz aldıkları “Misyoner” suçlaması.Sanki liderleri Müslüman kasabı Abd’de yaşamıyormuş gibi.Sanki liderlerinin Abd’de yaşaması için azılı Cia ajanlarının kefil olmadığını bilmedikleri gibi.

Dibimizde ki Irak’ta zevk için cami’ye roket atan Abd askerleri için zerre eleştiride bulunmayan örgüt iş kendi çıkarlarına gelince birden “Ümmetçi” damarları kabardı.Dediğim gibi esnek adamlar…
Peki,Türkan Saylan için mide bulandırıcı iftira kampanyası başlatan Fethullah ve örgütünün kimlerle işbirliği yaptığını biliyor musunuz?

Kiliseler Birliği heyeti ile Fethullah…


İsrail hahambaşı Bashi Doron ile ne de mutlu görünüyor bizim “Ümmetçi” Fethullah değil mi?

Siyonist Teşkilatı ADL ile kucaklaşıyor.

El ele kolkola gelin çocuklar misali…


Hazır yeri gelmişken Fethullah denilen şahısın Abd’de yaşaması için kefil olanları da sıralayalım.Bakalım bizim Ümmetçi Fethullah’a hangi nur yüzlüler kefil olmuş?

George Fidas Gülen’in I-140 yeşil kart başvurusu için mahkemeye sunulan destek mektuplarının ilk sırasında yer alıyor. CIA’dan Analiz ve Prodüksüyon Direktörü olarak emekli oldu. CIA’nın Balkan politikaları uzmanı ve halen Washington Universitesi Uluslarası İlişkiler Bölümü’nde ders veriyor. Yunan asıllı, Joint Military Intelligence Council’de de görevli.

Graham Fuller Eski CIA ajanı ve yine eski "National Intelligence Council" Başkan Yardımcısı. "RAND Corporation"’da danışmanlık hizmeti veriyor.

Alexander Karloutsos Gülen için mahkemeye mektup gönderenler arasında ikinci sırada. Merkezi New York’ta bulunan Amerika Yunan-Ortodoks Başpiskoposluğu’nda rahip. Mektubunda Gülen’den övgü ile söz ediyor.

Morton Abramowitz ABD’nin eski Ankara Büyükelçisi, halen "The Century Foundation" da görevli.
Thomas Michel Roman Katolik Kilisesi İsa Peygamber Dinlerarası Diyalog Sekreterliği Papazı.

Donald Senior Catholic Theological Union Başkanı, Vatikan’ın atadığı papaz.

Vay be…İş Türkan Saylan’a gelince horozlanan örgütün liderine kefil olanlar ne kadar da nurlularmış değil mi?

Cem Büyükçakır

Hiç yorum yok: