5 Kasım 2008 Çarşamba

TAYYİP OĞLUNU ASKERE GÖNDER! Mesajına cevap veren Ensar Aydın adlı idrak yoksunu Tayyipgiller yalakasına karşı verilen cevap

Ensar Aydın isimli Tayyipgiller yalakasına cevap:

Gönderi 1303
ENSAR'ın gönderisini yanıtladın23 saat önce
Tüm bilimsel Tıp verilerine rağmen mucizevi bir şekilde Prostat kanserli mahdumumuzun nurtopu gibi çocuğu olmuştur. Allah bağışlasın; Analıbabalı büyütsün. Prostat kanseri teşhisli tayyipzademiz kanserli kanserli askere gitseydi de yavrusu öksüz mü kalsaydı??? El insaf!!! Tayyipzademiz kanserli prostatıyla yavrusunun istikbali için yeşil yeşil Amerikan dolarları kazanırken ne diye enayiler gibi beleşine vatanı savunmak için siperde beklesin. Öyle değilmi yahu!!!! Hem ne diye Türk vatanını savunacakmış; Amerikan vatandaşı oğlu olarak onun el'an vatanı Amerika; Türkiye'yi ne diye savunacakmış ki! Zaten Türkiye diye bir vatan onun için mevzubahis bile olamaz; zaten yakında Türkiye diye bir vatanı da yeryüzünde aramak boşuna olacak bu gidişle... Hamdolsun ki onun Amerikan vatandaşı pederi kendini Türk olmaktan imtina ediyor ve Amerika Yahudi Örgütü'nden tüm dünyada kendisi dahil sadece 10 kişinin aldığı "Üstün Hizmet Ödülü" gereği Türkiye'yi bölüp parçalayıp yoketmek ve Tevrat'taki Vaadedilmiş topraklarda Büyük İsrail'i kurmak için BOP eşbaşkanı olarak Irak'ta Haçlı Seferlerini başlatan Evangelist Haçlı Başkomutanı Buş'un memuru olarak canıgönülden çalışıyor. Bop Eşbaşkanı pederi gibi yeşil yeşil canımıniçi Amerikan dolarcıkları için böylesine canhıraş bir vaziyette gecesini gündüzüne katan bir asilzademize Türk vatanında askerlik yapmak yakışır mı? Çok ayıp oluyor ama!!!!...... Tayyipzademizi üzmeyin, tekerine çomak koymayın; Hamdolsun doğalgaz fiyatları kış geçince düşecek! BANA İNANIN!.... KUMRULAR GİBİ FAZLA DÜŞÜNMEYİN!...Üşütürsünüz yavrularım benim; battaniyenize sımsıkı sarılın yavrularım benim. HAMDOLSUN Kİ BAŞIMIZDA BOP EŞBAŞKANIMIZ VAR! Fazla ileriyi geriyi karıştırmayın. Size ne Tayyibimin mahdumunun gemiciklerinden. "Siz kimsiniz bi bi ülkenin başbakanının oğlu hakkında yorum yapıyorsunuz. Sanki sizler başbakan olsanız oğlunuzun elinden tutup çatışmanın içine mi çekeceksinizz.. Bırakın bu boşbeleş meseleleride işinize bakın.." VESSELAM!





-----------------------------&----------------------------------
-----------------------------&----------------------------------

Ensar Aydın adlı Tayyipgiller yalakasının yazısı (N.Ö.):

Gönderi 1
70 yanıt
Ensar Aydin yazdı22 Ekim 2008, 21:56'Da
SİZ KİMSİNİZ Bİ Bİ ÜLKENİN BAŞBAKANININ OĞLU HAKKINDA YORUM YAPIYORSUNUZ. SANKİ SİZLER BAŞBAKAN OLSANIZ OĞLUNUZUN ELİNDEN TUTUP ÇATIŞMANIN İÇİNE Mİ ÇEKECEKSİNİZZ.. BIRAKIN BU BOŞBELEŞ MESELLERİDE İŞİNİZE BAKIN..


-----------------------------&----------------------------------
-----------------------------&----------------------------------

TAYYIP OGLUNU ASKERE GONDER!
Diğer Uygulamalara Göz At
http://www.SigaraYasagiKalksin.com


Sekiz sene önce otomobil kullanırken; Şişli'de ünlü şarkıcı Sevim Tanürek'e çarparak ölümüne sebep olmuştur. Bu da gösteriyor ki o otomobil kullanmaktadır ve yüzde 60 iş göremez durumda sakat birisi değildir. (Özel durumu olan insanların kullanması gereken bir araç kullanmıyordur çünkü dış görünüşünden anlaşılacağı üzere bu sekilde bir fiziksel özrü yoktur)

Gerçi kötü niyetliler; bu olayın altında çapanoğlu aradılar; Ahmet'i suçsuz çıkartan Adli Tıp uzmanı; şimdilerde Türkiye Denizcilik İşletmeleri'nde genel müdür yardımcısı yapıldı ama ben bunu tamamen bir tesadüf kabul etmek istiyorum ve o kapıyı hiç açmıyorum.

Bugün Ahmet Burak Erdoğan, milyonlarca dolarlık iş kapasitesine sahip şirketleri yönetmektedir. Bir gemisine 4-5 milyon dolar civarında değer biçilmektedir.

Böyle başarılı yeni sınıf işadamımızı kimse onulmaz hastalar veya sakatlar sınıfına sokamaz, kimse de ona o gözle bakmaz; bakamaz.

Öyleyse; Ahmet Burak neden sakat raporu almıştır?

Hiç yorum yok: