18 Ocak 2009 Pazar

ERMENİLERDEN ÖZÜR DİLENCİLİĞİ KAMPANYASININ ZAMANLAMASI

<>[DipDalgasi:5940]<> Zamanlamaya dikkat!
18 Ocak 2009 Pazar, 16:20
Kimden:
"T T"
Göndereni Kişiler'e ekle
Kime:
dipdalgasi@googlegroups.com


ERMENİLERDEN ÖZÜR DİLENCİLİĞİ KAMPANYASININ ZAMANLAMASI:


Üç beş sözde aydının, AB ve Soroz’dan aldıkları paraları (http://www.kalinka.com.tr/default.asp?islem=sayfa&id=203) hak etmek, tarihi çarpıtmak ve ülkemizi karalamak için 4 yahudinin önderliğinde (http://www.yalcinkucuk.net/haber_detay.asp?haberID=198) başlattıkları, ve sahte imzalarla kabarttıkları, Ermenilerden özür dilenciliği kampanyasının zamanlaması, yani “bu da nerden çıktı şimdi” düşüncesi, epeydir zihinlerimizi kurcalamaktaydı.

“AB parlamentosunun Ocak ayı gündemi” önümüze gelince bu sözde aydınların da foyaları döküldü, ve bu özür işinin zamanlamasındaki çapanoğlu da böylece kendiliğinden ortaya çıkıverdi!

AB parlamentosu 21 Ocakta Ermeni Soykırımının AB’ye üye 27 ülkede tanınması ve soykırıma cezai müeyyide getirilmesi için yasa tasarısı hazırlığı gerçekleştirilecek. (http://www.ntvmsnbc.com/news/471724.asp#storyContinues)


PLANLADIKLARI ŞEY:

Planladıkları şey şu: Biz, AB Parlamentosundaki bu oylama sırasında çıkacak olan karara itiraz etmeye kalktığımızda, bize “Bakın, sizin kendi aydınlarınız da bu soykırımı zaten kabul ediyor ve Ermenilerden özür diliyorlar!" ..diyerek bizi kapana kıstırmak ve karşı itirazlarımızın peşinen önüne geçmek!

21 ocakta hazırlanacak olan yasanın oylanmasının sonucunda AB parlamentosunda alınacak olan Ermeni soykırımı kararı ise bütün AB ülkeleri için bağlayıcı nitelikte olacak! (Yani AB ye üye olabilmek için bu kararı biz de kabul etmek zorunda kalacağız!) Bunun devamı ise Ermenilere tazminat ödenmesi ve daha sonrasında toprak talebi!


OYUN BOZULUYOR:

Fakat bu sözde aydınların başlattığı “Ermenilerden özür dilenciliği” kampanyasına karşı 147 emekli büyükelçimizin ortak bildirisi (http://www.eraren.org/index.php?Page=Sayfa&No=44 ) ve peşi sıra Toplumsal bir tepki olarak her kesimden başlayan karşı kampanyalar da bir çığ gibi büyümekte.

KARŞI KAMPANYA SİTELERİ VE ŞU AN İTİBARİYLE DURUM: (lütfen bağlantıları tıklayıp katılınız)

http://www.ozurbekl iyorum.com 115.069 imza ve 17.766 ziyaretçi yorumu

http://www.ozurdile yenlerikiniyoruz .com (10.922 SMS + 24.572) =35.594 imza ve 24.572 ziyaretçi yorumu

http://www.ozurdile miyoruz.com 73.165 imza ve 2.350 ziyaretçi yorumu

http://www.ozurdile miyoruz.biz 82.525 imza ve 6.680 ziyaretçi yorumu

http://www.ozurdile me.com 30.730 imza

http://www.sizozurd ileyin.com 46.530 imza

http://www.ozurdile miyoruz.info 8.472 imza

http://www.igdirim7 6.com 2.882 imza

http://www.turkishforum.com/tr/content/ 20.377 imza

BU MEMLEKETİN SAHİPSİZ OLMADIĞINI GÖSTERELİM:

Aslında uyuyan bir devi uyandırdıklarının farkına çok geç vardılar!

(Şu an itibariyle..) Toplam: 4 0 9 . 2 7 2 imza, ve tam 5 1 . 3 6 8 “ZİYARETÇİ YORUMU”! (..kampanyalar sürmekte!)

100’lerce akademik ve gençlik forumlarında, çeşitli üniversitelerin, çeşitli toplum kuruluşlarının ve demokratik partilerin sitelerinde başlatılan diğer kampanyaları da katarsak toplam imza sayısı 1.000.000 sınırını çoktan geçmiş durumda. (Toplumumuzun çok büyük bir kesimde internet erişim olanakları bulunmadığını düşünürsek, bir kamuoyu araştırması mahiyetindeki bu rakamın istatistiksel olarak pek yakında Türkiye Cumhuriyeti Nüfusunun %100’üne denk geleceğini söylemek rahatlıkla mümkün.)

Sürmekte olan bu kampanyalara katılım rakamı bu memleketin sahipsiz ve bilinçsiz olmadığını bu kişilere gösteren 80 milyonluk bir tokat olacaktır.

Lütfen bu karşı kampanyaları herkese duyuralım ve 21 ocakta Avrupa Parlamentosunun karşısına tek yumruk olarak dikilip bu oyunu bozalım.

(Lütfen bu duyuruyu ulaşabildiğiniz herkese gönderiniz..

Hiç yorum yok: