17 Ocak 2009 Cumartesi

NUR YÜZLÜ TUNCAY GÜNEY

Nur Yüzlü Tuncay Güney

15-01-2009 03:01
Ilımlı İslamcıların prensi,nur yüzlü Tuncay Güney’in videolarını izledik hep beraber.Hoş bu kadar önemli ve derin bir operasyon olan Ergenekon’un başlangıç videolarının alenen görsel ekranlarda gösterilmesinin başka hangi ülkede örneği vardır bilemiyorum.Zaten bir çok insan gibi videoları izledikten sonra bu soru o an aklıma gelmedi çünkü yine bir çok insan gibi bende “Ulan bu adam yüzünden mi bir sürü insan içeride?” dedim,kendi kendime.

Daha sonra baskı ve işkence sorularına aklıma takıldı.Bangır bangır görsel medya da “Bana baskı yaptılar,işkence gördüm” diyen Tuncay Güney gayet rahat bir şekilde ifadesini vermiş.Ancak kendisine ezberletilenler ile kendi hayal Dünyasını anlatırken çıkardığı ses tonu ve çelişkili yorumları karşı taraf için bir işkence olabilir.
Bugün kendisi Haham.Yani İsrail’e destek veriyor.Hani bugün güya İsrail katliamlarını kınayanların dayanağı çakma bir Yahudi ve İsrail hizmetkarı.

Ancak Nur yüzlü Tuncay Güney ifade esnasında şunu diyor ;

“Köken olarak Çorumluyum, namaz kılıyorum. Ayazağa'da din dersi alıyordum”

Yani o dönem Müslüman.Şimdi Yahudi.Ya da hiçbir zaman Müslüman olmadı o hep Yahudi idi.



Devam ediyor Ilımlı İslamcıların her söylediğini kutsal söz sayan,Tuncay Güney ;

“Fethullah Hoca bir vaaz verdi, doğal olarak etkilendim"
Tuncay Güney’i 2001 yılına kadar Müslüman sayarsak,
İslam’ın Kutsal Kitabı Kuran-ı Kerim değil midir? Resulü Hz.Muhammed değil midir?
Ama bu adam bunlardan değil Fethullah Gülen’den etkileniyor! Peki sonra neden İsrail’e hizmet etme aşkı alevleniyor? İsrailli çocuklar için ağlayan Fethullah Gülen’den yine etkilenip Yahudi mi oldu yoksa? Ya da etkilendiği kişi hiçbir zaman Müslüman olmadı mı?



Devam ediyor,Tuncay Güney ;
- Veli Küçük tırışkadan bir general ama general Müldür bile her istediğini yapıyordu.

Ne olursa olsun hiçbir zaman Tsk mensuplarına özellikle General rütbesine yükselmiş bir insana “Tırışka” deme rahatlığını kendisinde görüyor.Ancak “Tırışka” olarak hitap ettiği kişiyi de öyle bir anlatıyor ki!

Tansu Çiller mesela.Siyasi arenanın güçlü bir ismi.Tuncay Güney’in “Tırışka” diyerek hakaret edip küçümsediği Veli Küçük ile buluşmak istemiş.Ama Veli Küçük istememiş.Yani adam hem “Tırışka” hem de Tansu Çiller ile buluşmayacak kadar güçlü!

Veli Küçük ile alakalı devam ediyor Tuncay Güney ;

- Veli Paşa gönüllerde taht kurmuş bir insandır. Bir yüzbaşı ya da bir üsteğmen için ütopyadır.

Haydaa? Bu adam az önce “Tırışka” diyerek hakaret ettiği kişiyi şimdide idol yaptı!

Ilımlı İslamcıların nur yüzlü prensi Ergenekon’un hiyerarşi yapısını da tarif ediyor ;

Eski Genelkurmay Başkanı emekli Ogeneral İsmail Hakkı Karadayı, Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Necip Torumtay, Eski Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Teoman Koman, Eski Jandarma Genel Komutanı emekli Orgeneral Rasim Betir, Eski Deniz Kuvvetleri Komutanı emekli Oramiral Güven Erkaya, Emekli Tümgeneral Nejat Müldür, Emekli Tümgeneral Osman Özbek, Emekli Tuğgeneral Engin Hoş, Emekli Tuğgeneral Veli Küçük

Hepsi Tsk’ya hizmet etmiş insanlar.

Durumu özetlemek gerekirse ;

Tuncay Güney açık açık Fethullah Gülenci olduğunu saklamıyor.Peki Fethullahçı ve diğer Abd’ci kesimin en sevmediğim kurum nedir? Bazı Cia güdümlü basın organlarının her gün manşetlerinde sövdüğü kesim…Evet,Tsk.

Fethullah Gülen hayranı Tuncay Güney kimi hedef alıyor? Tsk.

Fethullah Gülen’i kim besleyip büyütüyor? Abd.

Gözaltına alınanların ortak özelliği ne? Abd ve güdümlüsü Fethullah Gülen’e karşı Ulusal direniş sergilemeleri.

Abd’nin,Türkiye’yi parselleme hedefinde ki en büyük engel kim? Tsk.



Daha ne diyeyim?


Cem Büyükçakır

Hiç yorum yok: