16 Ekim 2008 Perşembe

SAYGIDEĞER TÜRK MİLLETİ!

SAYGIDEĞER TÜRK MİLLETİ,

Bir yandan dağlarda PKK eşkıyasıyla verdiğimiz savaş sürerken diğer taraftan da ülke siyasetine yetişmeye çalışıyoruz.
Verdiğimiz bu mücadelede Türk Milletinin her zaman yanımızda olduğundan hiç kuşkumuz yok. Ancak özellikle Güneydoğu’da özellikle Kuzey Irak sınırında PKK eşkiyası güç gösterisine girişmiştir. Her gün gerek sivil güçlerimizden gerek askeri güçlerimizden gerekse polisimizden şehit vermekteyiz.
Ancak ne hikmetse, iktidar suskun. Suskunluğu yetmiyormuş gibi Barzani ve Talabani gibi PKK yatakçıları ile sıcak temas kurma çabasındalar. Onların bizim ayağımıza gelmesi gerekirken utanmasalar Barzani ve Talabani’yi inlerinde ziyaret edecekler.
Aylardır milletimiz bir Ergenekon hikayesi ile uyutulmakta, birbiriyle bir araya gelmesi imkansız olan kişiler aynı senaryonun oyuncuları olarak tutuklanmakta içerideki tutuklu sayısı belli bir sayıda tutulmaktadır. Yani bu davadan on kişi serbest bırakılınca yeni bir on kişilik gurup tutuklanıp ceza evine konmaktadır. Bu ne acz dir. Bu ne saçmalıktır.
Türk Milleti artık bu masalı yutmamakta, bazı güçlerin yeni bir derin devlet oluşturma çabasına girdiğini alenen bilmektedir. T.C.’nin bir derin devlete ihtiyacı yoktur. Eğer yönetenler bu ülkeyi kendi kuracakları bir derin devlete yönettirmek istiyorlarsa yanılıyorlar. Çünkü derin devletin barınamayacağı tek ülke Türkiye’dir.
Yönetenleri istemeyenler, isteyenleri uyarın T.C.’nin nasıl oyunlara hedef olduğunu hatırlatın, vatanseverler ayaklanın.. T.C kanla alındı parayla satılamaz. Unutulmamalı unutturulmamalı.
TÜRK MİLLETİ
Yaşanılan olaylar artık vaktin geldiğini, kurtuluş için birlik olunması gerektiği günleri gösterirken UYUMA-UYUTMA. Geçmişinden ders al.
PKK itleri maşa sadece, büyük yılanın başını ezmenin zamanı. 10 günde bitecek gayri nizami bir savaş için yıllardır mücadele veriyor olmamız bu işi bitirmeyenlerin işine mi geliyor, soralım sorgulayalım.
Bu topraklar için toprağa düşen asker için kelle diyen zihniyet düşünemiyor mu bir gün kendilerinin de kellesinin gidebileceğini.
Irak’ı yerle bir eden emperyalizmin, yetiştirdiği kelleyi nasıl uçurduğu hala hafızalardan silinmemişken böylesi ucuz oyunlara alet olmak niye!
Biz iktidarın başını Türk Milletinin bir ferdi sanıyoruz. Ancak yanılıyor muyuz, yanılmıyor muyuz. Bilmek isteriz.


Türk Milleti ve
Önce Vatan Topluluğu Adına
Vatan-1

Hiç yorum yok: