18 Ekim 2008 Cumartesi

ÇOK ÖNEMLİDİR! 21. Yüzyılda Dünyamızı bir ahtapot gibi saran Siyonist karabasanın binlerce yıldır süren entrikalarını ortaya koyan MÜTHİŞ BİR YAPIT

UYANIŞ FİLMİ

http://blip.tv/file/928610 Zeitgeist The Movie, Final Edition videosunu mutlaka izleyiniz. Üç bölümlük bir video. 1. ve özellikle 2. ve 3. bölümlerini dikkatle izleyiniz. Günümüz Dünya meselelerini gerçekçi bir bakış açısıyla anlatan bu video gösteriminin bilgi hazinenizin artmasında çok yararlı olacağına inancım tamdır.

Siyonizmin kirli çamaşırlarını ortaya çıkaran ve dünya barışına katkıda bulunacağına inandığım bu video gösterisinin mesajını kavrayabilmek çok güzel bir şey. Herkese tavsiye ederim.

19.10.2008
M. Nihat Özgür


http://blip.tv/file/928610

--------------------------------&--------------------------------------------------

İZLEYİN İZLETTİRİN !!!

uyanış filmi.

bir film izledim hayatım değişti diyebilirim.

hayata bakışınızı, inançlarınızı, dininizi, işinizi, bankadaki paranızı, savaşları, güneydoğuda yıllardır yaşanan olayları, tüm dünyayı, hayatı, herşeyi, bambaşka bir bakış açısıyla görmenizi sağlayan, aslında tek yaptığı şey zaten varolanı ortaya koymak olan bir belgesel. bu filmde görülenlere komplo teorisi denemez, çünkü yüzlerce kaynaktan toplanan, gerçek bilgiler üstüste getirilmiş, pekçok düşünürün, bilim adamının, siyasetçinin yorumları alınmış ve bir kolaj yapılmiş. sahte olan, iddia olan hiçbirşey yok! acı olan da bu zaten.

neden bu filmi hiçkimse konuşmuyor, basında yer almıyor, madem o kadar iyi neden hakkında hiçbirşey duymadık sorularının cevabı da vardır filmde. filmde de söylendiği gibi, din ve toplum önderleri komplo teorisi diyip geçer, ciddiye almazlar bu anlatılanları. ondandır ki bu filmin hiçbir basın organında büyük puntolarla bahsi geçmez, gazeteciler bu film hakkında siyasi ve dini liderlere soru sormaz, bu sıradan bir film olarak kalır, unutulması sağlanır. hakkında doğrudüzgün site bulmanın bile zor olduğu bu belgesel, halâ kapatılmamışken http://www.zeitgeistmovie.com/ adresinden indirilip divxplanet''den de mükemmel çevirisiyle altyazısı indirilmeli, acilen seyredilmeli ve dağıtabildiğimiz herkese dağıtılmalıdır.

filmin sonunda bazı filozofların motive edici sözleri yer alıyor, böylesine karanlık bir tablo ortaya konduktan ve "neden halâ bu dünyada yaşıyorum" dedirttikten sonra insanın mükemmelliği, kendi zekâsıyla nasıl herşeyi keşfedip, onu sınırlamaya çalışan tüm güçlerin üstesinden gelebileceği çok güzel ifade ediliyor, "ben değerliyim" dedirterek de bitiyor.

gerçekten izlenmeli ve izletilmeli denilebilecek belki de tek film.

(http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=12887179)

Belgeselin resmi web adresi: http://www.zeitgeistmovie.com/

Hiç yorum yok: